ONS CONTACTEREN Kleuren

Soltherm
EXTERNE THERMISCHE ISOLATIE

Schokbestendigheid
Lage wateropname
Snel instellen van de steun
Windweerstand
Anti-schimmelbescherming
Snel en eenvoudig onderhoud
Weerstand tegen wassen door regen

Soltherm

Soltherm External Wall Insulation

Soltherm is marktleider in de chemisch sector voor de bouwindustrie, gespecialiseerd in de productie van gevelsystemen. Soltherm is één van de producenten van externe isolatiesystemen met de grootste ervaring dankzij de aanwezigheid op het Oude Continent sinds meer dan 25 jaar.

Voordelen van de producten

Schokbestendigheid
Lage wateropname
Snel instellen van de steun
Windweerstand
Anti-schimmelbescherming
Snel en eenvoudig onderhoud
Weerstand tegen wassen door regen

Onze missie bestaat erin om aan de Europese bouwindustrie-leiders materialen te verstrekken en oplossingen voor de bouw, met de hoogste kwaliteit.  Onze productieprocessen zijn ISO gecertificeerd en begeleid door TUV Nord. Sinds meer dan 25 jaar hebben we geopteerd om met onze partners een expansiestrategie te delen. Om dit te verwezenlijken hebben in de loop van de decenia ethische relaties opgezet en versterkt met onze klanten en al onze commerciële partners. We gebruiken en verbeteren voortdurend de meest moderne organisatietechnieken alsook de technologieën die rekening houden met het milieu. Dit om onze financiële geloofwaardigheid te waarborgen en om rekening te houden met de tevredenheid van onze klanten, onze medewerkers en onze aandeelhouders. We bieden een breed productengamma dat voortdurend evolueert, wat de technologisch en stylistische trenden in de Architectuur weerspiegelt en beantwoordt aan de meest specifieke vereisten van onze klanten.

Our mission

Onze missie
bestaat erin, om aan de Franse en Europese spelers in de bouwmarkt
materialen en constructie-oplossingen aan te bieden
van de hoogste kwaliteit.

Our mission
Our mission
Our mission
Delivery terms Leveringsvoorwaarden        

You currently have JavaScript disabled. This site requires JavaScript to be enabled. Some functions of the site may not be usable or the site may not look correct until you enable JavaScript. You can enable JavaScript by following this tutorial. Once JavaScript is enabled, this message will be removed.